top of page
 • Ik heb niet voldoende tijd om het traject te volgen, wat moet ik doen?
  Wel, hoeveel tijd kan je maken om je leven wat meer op jouw manier te leven? Ik weet het, de tijd flitst voorbij. Maar door dit traject te volgen, kan je net tijd creëren. Niet echt letterlijk natuurlijk, maar wel dat gevoel. Daar werken we naartoe. Zo'n halfuurtje per week is voldoende, gedurende die 5 maanden. Tussenin laat je het allemaal rustig insijpelen. Je hebt trouwens levenslang toegang tot alle videolessen. Hoeveel tijd is ECHT leven je waard?
 • Ik heb me ingeschreven, maar kreeg nog geen toegang tot Planeet Ventuur in the Huddle?
  Oeps, dan ging er ergens iets mis. Stuur een mailtje naar info@ventuur.net en dat wordt zo snel mogelijk opgelost. Van zodra je de toegang tot the Huddle gekregen hebt, kan je de basismodule zien en ineens ook de eerste echte module op je avontuur. Elke maand wordt er een nieuwe module zichtbaar.
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Zeker weten! Dat kan voor beide formules in 5 termijnen. Voor You do you betekent dit dat je per module of per maand nog 72 euro. Dat kan hier. Voor Back to back betekent dit per module of per maand nog 140 euro. Back to back instappen gebeurt via een kennismakingsgesprek, dat plan je hier. Dan regelen we nadien al de rest.
 • Ik ben ingeschreven, maar het voelt toch allemaal niet goed... Wat moet ik doen?
  Bel me op +32 474 393561 of mail naar info@ventuur.net. We regelen dat, want - ja, spannend mag het wel zijn, maar ik wil wel dat het juist voelt voor je.
 • Oh jeetje, Elise, ik ben niet zo'n techneut... Alles online, hoe moet ik dat doen?
  First of all: we zijn dat allemaal niet. Technologie, da's handig als dat werkt, maar soms is dat ferm uitdagend. Second of all: I'm here for you. Kreeg je geen toegang tot het online platform Planeet Ventuur op the Huddle? Stuur een mailtje naar info@ventuur.net want dan ging er iets mis. Vind je de video's niet? Die vind je op Planeet Ventuur (ventuur.thehuddle.nl) onder 'Trajecten'. Open daar de eerste module: de basis - en je bent vertrokken. Bij de les 'Effe praktisch' gids ik je door The Huddle. Tof, he! Krijg je het opdrachtenformulier niet ingevuld? Niet erg, da's een extraatje. Wil je die per se wel invullen maar je weet niet hoe? Laat het me weten via info@ventuur.net of in de Telegram-groep. Hoe kan ik in die groepsmomenten? Op Planeet Ventuur onder Evenementen worden alle groepsmomenten aangemaakt met data en info of het een Q&A of gastsessie zal zijn. Daar vind je ook de link naar de virtuele meeting. Andere vragen, zorgen of werkt het toch niet allemaal? Bel me, schrijf me, laat me iets weten - info@ventuur.net.
 • Krijg ik bij Awake Your Soul ook persoonlijke begeleiding?
  In de formule You do you zijn er geen persoonlijke gesprekken. Jij doet het dan op jouw tempo en als je vastzit kan je in de online community even checken waar we jou als SOUL crew mee kunnen ondersteunen. Back to Back ben ik er voor je, virtueel of in 't echt. Dan zijn er 5 persoonlijke gesprekken inbegrepen, eentje per module. Weet dat je ook ondersteuning krijgt via mail ALS je in een videoles het opdrachtenformulier instuurt. Dat geldt voor beide formules. Ik ontvang die ook, en reageer wel eens om je wat extra VUUR te geven.
 • Wat is het verschil tussen You do You en Back to Back?
  You do You, da’s Do It Yourself. Jij doorloopt het traject op jouw tempo, op jouw veilige plekje, op jouw manier. Ik ben er natuurlijk voor je, virtueel. Want telkens jij een stap neemt en die virtueel invult in een formuliertje, zie ik die ook en zal ik erop ingaan. Als je dat wil. Back to Back, we’re in it together. Per module plannen we samen 1 persoonlijk coaching gesprek (60-90') in, dat zijn dus 5 persoonlijke gesprekken over het hele traject. Zo ontwarren we de knopen die er in die module boven komen, samen. Want soms heb je gewoon een klankbord nodig om te sparren, en dat ben ik met plezier.
 • Hoe vinden de persoonlijke coaching gesprekken plaats?
  Wanneer je AYS - Back to back volgt, dan kies jij hoe je de gesprekken liefst voert. Dat kan buiten in de natuur al wandelend. Dat kan in Westerlo, ook in de natuur maar binnen - rustig & droog. Dat kan virtueel via Google Meet. Dat kan elke keer anders. We plannen samen de 5 gesprekken in bij de start van het programma.
 • Zijn er live in ‘t echt momenten?
  Dat zou wel eens kunnen. Dat zit er niet standaard bij, maar dat zou er wel eens in kunnen zitten als verrassing / bonus.
 • Waar vind ik de video’s?
  Die staan allemaal samen op het online platform The Huddle. Zodra je toegang krijgt, worden de modules daar zichtbaar - stap per stap. Want dat mag allemaal rustig insijpelen. Praktisch gezien is er ook een video die jou wegwijs maakt op Planeet Ventuur. En mocht het dan allemaal nog wat vaag of onduidelijk zijn, mail gerust naar info@ventuur.net en je vragen worden allemaal beantwoord.
 • Zijn er ook groepsmomenten?
  Zeker weten! Dat is nog het meest waardevolle deel volgens velen. Minstens 1x per maand is er een groepsmoment. Ofwel komt er dan iemand langs om hun expertise te delen, ofwel is er ruimte voor Q&A met Elise.
 • Moet ik mijn gezicht laten zien tijdens de groepsmomenten?
  Dat moet niet, maar dat maakt het wel gezelliger en inspirerender voor iedereen die erbij is. Verbinden met gelijkgestemden, dat kan zo’n deugd doen - beloofd.
 • Hoe lang duurt het traject?
  Het traject duurt 5 maanden. Elke maand wordt er een nieuwe module zichtbaar gemaakt en is er minstens 1 groepsmoment. Na die 5 maanden behoud je levenslang toegang tot de modules. De live masterclasses, die kan je enkel volgen tijdens de 5 maanden en de replays daarvan behoud je ook nadien.
 • Heb ik levenslang toegang?
  Je behoudt levenslang toegang tot de modules. De live masterclasses, die kan je enkel volgen tijdens de 5 maanden en de replays daarvan behoud je ook nadien.
 • Hoe kan ik inschrijven?
  You do You: hierzo! Je wordt ineens naar de Plug and Pay pagina geleid waar je de betaling in orde kan maken. Van zodra dat in orde is, krijg je toegang tot de eerste module. Back to Back: hierzo! Plan een kennismakingsgesprek in, dan leren we elkaar kennen en zet ik alles verder voor jou in gang als we allebei voelen dat het goed zit!
 • Ik weet het niet goed, Elise. Kan ik eerst eens zien wat je doet?
  Zeker weten, kom gerust meedoen met VUURWERK - de masterclass! Da's gratis en waardevol, en dan krijg je alvast een voorsmaakje.
 • Wat voor coaching kan ik verwachten?
  Wel, ik ben coach in energie en bewustzijn. Ik heb onder andere certificaten als yoga teacher, breath coach & zumba instructor. Dat zal een combinatie zijn van coaching technieken van Tony Robbins, inzicht uit Buddhisme en yoga filosofie, oefeningen van bijv. Jay Shetty & Eva Daeleman, visuals van Lies van Kreim en het enthousiasme van Elise van Ventuur. Introspectie, journaling, stappen zetten, keuzes maken, bewust stilstaan bij je energie... Dat allemaal om dichter bij jezelf te komen. Da's dus niet altijd comfortabel, maar wel waardevol.
 • Kan ik een factuur krijgen?
  Zeker weten! Geef dit even aan bij opmerkingen tijdens het registreren. Voeg zeker ook je BTW-nummer en bedrijfsnaam mee, en ik regel dat voor jou. Vergeten tijdens registreren? Stuur die info dan even door via mail naar info@ventuur.net.
Ik heb vragen
bottom of page